Helen Doron angol órák


Kedves Szülő!
 
A Hétszínvirág Óvodában immár 7. éve tudnak a gyerek reszt venni Helen Doron angol órákon. A 2019/2020 tanévben sem lesz ez máshogy.
Mi is az a Helen Doron módszer? Hogy is zajlik egy Helen Doron angol óra? Mitől más, mint a többi angol óra?
- A tanórán a tanár folyamatosan angolul beszél a gyerekekkel, ezzel biztosítva nekik, hogy hallás után ismerjék és tanulják meg a nyelvet. Olyan környezetet biztosítunk a gyereknek, mint mikor saját anyanyelvüket kezdik tanulni. Nincs fordítás, nincs számonkérés. A sok zene, játék és szemléltető eszköz használatával a gyerekek észre sem veszik, hogy folyamatosan tanulnak. Az órák 75% ismétlés és 25% új tananyag. A tananyaghoz tartozó cd otthoni hallgatása napi szinten nagyon fontos, hogy az órán megismert szavak, kifejezések erőlködés és magolás nélkül megmaradjanak a gyerekekben. Arra összpontosítunk, hogy gátlások nélkül, bátran, magabiztosan merjenek gyerekek megszólalni.
- Nincs negatív visszajelzés!! A gyerekek csak pozitív visszajelzést kapnak az órákon, ezzel is ösztönözve őket arra, hogy bátran megszólaljanak. A legkisebb próbálkozást is dicséret követi.
- Max. 15 fős csoportok. Így jut idő mindenkire, hogy megmutassa tudását.
- Heti egy 45 perces óra, hétfői napokon óvoda időben, délután
- Havi díj 8.000,-Ft
 
Az első szülői értekezleten személyesen is találkozunk, kérdéseikre ott bővebben választ tudok adni.
 
Bukovszky Barbara
Helen Doron Zugló
iskolavezető
30-397-0362

Letölthető PDF